Ranskalaisen De Buyerin hiiliteräksinen kreppipannu. pannussa on matalat reunat, mikä tekee siitä helppokäyttöisen ohukaisia käännettäessä ja mainion valmistettaessa perinteisiä, rapeita ja kuohkeita pannukakkuja. Tässä pannussa voidaan käyttää korkeita lämpötiloja, jotka mahdollistavat Maillardreaktion ja mehujen karamellisoinnin. Pannussa on luonnolliset non-stick-ominaisuudet. Kahva on kestävää niittiterästä ja siinä on ergonominen ote. Säilytä panna kuivassa paikassa. Älä käytä pesuaineita puhdistuksessa äläkä koskaan pese sitä astianpesukoneessa. Hiiliteräspannu toimii kaikilla liesityypeillä mukaan lukien induktio.Käsittele pannu ennen ensimmäistä käyttökertaa:
- Huuhtele ja puhdista pannu lämpimällä vedellä.
- Peitä pohja ruokaöljyllä ja lämmitä kunnes öljy alkaa savuamaan.
- Kaada öljy pois, kun pohja on tullut ruskeaksi ja kuivaa talouspaperilla. Nyt pannu on valmis käyttöön. Mitä enemmän sitä käytetään, sitä paremmaksi se tulee.